Dizio ontzorgt bij het kopen van jouw huis in Frankrijk
Vragen? Bel ​+31(0)20 7 52 09 61

Mijn Dizio

Het online-dossier dat uw leven overzichtelijk maakt!

Eén applicatie voor het volledige aankoopproces

Als u een huis in Frankrijk koopt, moet er veel geregeld worden, bij veel verschillende instanties en bedrijven. Al deze partijen hebben informatie van u nodig, willen met u overleggen, uiteraard in het Frans. U moet keuzes maken zonder dat u de benodigde kennis heeft. Dizio maakt dit proces voor u gemakkelijker. In uw online-dossier vindt u overzichtelijk alle producten en diensten voor de aankoop en het beheer van uw huis in Frankrijk. U hoeft niet meer langs diverse loketten, maar kunt bij Dizio al uw zaken in één keer regelen.

Gegevens

In uw online-dossier vindt u overzichtelijk alle gegevens van uw woning met betrekking tot de aankoop en het beheer van uw woning. Wijzigt er iets? Dan wordt uw dossier geüpdate door uw Personal Assistent. U hoeft nooit meer te zoeken. U logt in op uw online-dossier en u vindt eenvoudig en snel de gegevens die u zoekt.

Documenten

In uw online-dossier vindt u overzichtelijk alle documenten met betrekking tot de aankoop en het beheer van uw Franse onroerend goed. U bent nooit meer een document kwijt. U logt in op uw online-dossier en u vindt eenvoudig en snel het document dat u zoekt. En uw dossier wordt up to date gehouden door uw Personal Assistent!

Processen

In uw online-dossier vindt u alle lopende en afgeronde processen voor de aankoop en het beheer van uw woning. In uw online-dossier ziet u exact de status van uw aankoop. U ziet precies welke stappen er gedaan zijn en in welke fase van de aankoop uw dossier zich bevindt.

Offline voor u online gemaakt

U regelt alles online, terwijl de medewerkers van Dizio in werkelijkheid alles offline voor u regelen. Handel uw zaken 24/7 snel en efficiënt af wanneer het u uitkomt.

Eenvoudig en vanaf elke plek in de wereld

Juridische, financiële, fiscale en praktische vraagstukken voor u eenvoudig toegankelijk gemaakt. U kunt alles regelen, zonder dat u naar Frankrijk hoeft te komen.

Kies voor online inzicht in alle informatie, documenten en processen voor de aankoop en het beheer van uw Franse woning

Meer weten?

Of bel direct ​+31(0)20 7 52 09 61

Heeft u vragen over de Dizio-applicatie?

Dizio helpt u graag en neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Of bel direct ​+31(0)20 7 52 09 61
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.